Veel foto- en videomateriaal vind je op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/rondjegezelligheid; like ons en je krijgt automatisch alle updates in je nieuwsoverzicht.


We hebben hieronder ook diverse foto’s voor je verzameld. Klik op de link en het album opent zich.


Op zondag 1 maart 2020 traden we op bij Verpleeghuis Mariahoeve. De zaal was goed gevuld en er werd van de bekende hits van Hazes genoten. We komen graag nog eens terug.


Wat een feest van Karin en haar man, 2 mijlpalen qua leeftijd én 50 jaar getrouwd. En wat werd er lekker meegezongen. (8 februari 2020)


Net als vorig jaar mochten we de boel weer opleuken bij Duivenvoorde in Leidschendam op vrijdagavond 7 februari 2020.


Wat was het leuk bij Buytenweye in Delft. Hier een kleine impressie van ons optreden.


Het plezier spat er weer vanaf. Het was leuk om op zaterdag 14 september 2019 op te treden voor de bewoners en medewerkers van Domus


Op woensdagavond 19 juni waren we bij De Vijverhof in Delft, we mochten daar 2 uur Hazes vertolken, en wat was het leuk. Volgend jaar weer?


Op een doordeweekse dag, 13 juni, bij de Oudelandse Hof in Berkel & Rodenrijs. Gezellig hoor.


We waren voor de tweede keer bij Helga in Rotterdam, op 8 juni 2019, en het was weer feest. We komen graag nog eens terug.


Bij onze stamkroeg Café Lautrec vierde Jan Tempelaar zijn 65e verjaardag en wij mochten dit opleuken met wat Hazes-nummers in de tuin. Wat was het een feest. Iedereen zong lekker mee. We hebben er (nog) geen foto's van.


In Den Haag is een prachtig Grand Café, De Prael, waar ze binnenkort ook hun eigen bier gaan brouwen. We traden daar op voor een kleine 100 aanwezigen. Wat een prachtige akoestiek en een lekker ruim podium. De gasten hebben genoten, en wij ook. Foto's volgen nog.


2019 zijn we goed begonnen met een optreden in Heemburgh Zoetermeer op zaterdag 26 januari


Op zaterdag 6 oktober 2018 werd het een feestje bij een woonflat in Rotterdam. Er werd op de tafels gedanst.


Wat was het weer gezellig bij Soos O3 in Den Haag op zondag 30 september 2018. Leuk publiek, dus wij hebben er ook van genoten.


Bij het kampioenschap van de Voorburgse Cricket Club (VCC) mochten we ook een moppie zingen. Het was weer gezellig.


Bij Acoustic Afternoon in JJ Music House traden we op op zondagmiddag 2 september 2018.


Het was heerlijk weer, en heerlijk weer genieten met Rondje Hazes op het plein voor Class by Jofel op zaterdag 18 augustus 2018.


Wat was het gezellig in de Zaanstraat in Den Haag op 6 juli 2018. Tijdens en na het diner mochten we optreden en iedereen deed vrolijk mee.


Op 4 juli 2018 klonk Hazes over de grachten van Den Haag. Rondje Hazes voer met de Ooievaart en uiteraard zongen we er lustig op los.


Als afsluiter van Podium voor de Deur op 24 juni 2018 trad Rondje Hazes op met een paar nummers.


Op vrijdag 22 juni 2018 mochten we ruim twee uur het verhaal van André Hazes vertellen en zingen bij Duivenvoorde in Leidschendam. Het werd een gezellige boel.


Het was een feestje in het seniorencomplex Albrandswaard in Zoetermeer op zondag 6 mei 2018. Hier enkele sfeerbeelden. We waren er zelf ondersteboven van ;-).


Wat hebben we genoten van ons optreden bij WZC Akkerleven in Schipluiden op 17 maart 2018. De bewoners trouwens ook ;-). Hier enkele foto's en een filmpje:


CKC is na de verbouwing feestelijk geopend. Rondje Hazes trad op in de vernieuwde Lounge op 21 februari 2018:


In het Woonhart voor Iedereen Een Maaltijd op 26 januari 2018:


Op 9 december 2017 speelden we op het bierfestival tijdens Winterfest Zoetermeer. Het was gezellig. Met dank aan Gerard van Warmerdam en Albert Milané voor de meeste foto's.


Live op het terras van JJ Music House op 20 augustus 2017. Wat was het gezellig. Hieronder tref je de foto's aan, gemaakt door Albert.


Rondje Hazes was erbij in Hoogvliet op 1 juli 2017 en bij Podium voor de Deur op 25 juni 2017


Rondje Hazes in Lautrec op de avond van het songfestival, 13 mei 2017. Wat was het een feest.


De presentatie van onze promoclip in CKC op 28 april 2017. Wat een heerlijk sfeertje met enthousiast publiek. Hier wat foto's:


Een optreden van ons in de Dorpstraat, Zoetermeer (26 november 2016)


Een optreden in november 2016


Een van onze optredens in Zoetermeer (mei 2016)


Het eerste optreden met Rondje Hazes in Art Studio Hoogvliet 6 mei 2016


Een impressie van onze repetitie-avond waarin de bar en attributen werden uitgeprobeerd. Foto's zijn gemaakt door Wies.